MMORPG Oyunlar Listesi - 2023

MMORPG oyunlar listesi 2023

En iyi ücretsiz MMORPG oyunları nelerdir?

En iyi oynaması ücretsiz MMO'ları seçmek kolay değil çünkü pek çok harika oyun bu kategoriye giriyor.

Ancak bazı oyunlar kalite, katılım ve uzun süreli oynanabilirlik açısından diğerlerinden öne çıkıyor.

Neyse ki, zor işi biz yaptık, bu yüzden yapmak zorunda değilsiniz. 

En İyi Ücretsiz MMORPG Oyunları

Dereceli listelerimiz, en saygın web kaynaklarından bilgi araştırılarak ve toplanarak oluşturulur.

İşte en iyi 25 ücretsiz MMORPG oyunu listemiz:

25. World of Warships

World of warships

World of Warships, taktiksel bir oyuncunun hayalidir ve diğer MMO'ların güvendiği hızlı tempolu aksiyon nişancılık mekaniklerini daha yavaş, daha stratejik bir deniz savaşı oyunu yöntemiyle değiştirir.

Her savaş gemisi son derece güçlü olduğundan, her hareket önemlidir ve gerilim gerçektir.

Karmaşık bir hikayesi veya aşırı karakter özelleştirmesi olmasa da, World of Warships sinematiktir, sürükleyicidir ve zafere giden yolda strateji belirlerken kendinizi bir savaş dehası gibi hissetmenizi sağlar.

Bu oyun düzenli olarak güncellenerek oyuncuların yakın zamanda sıkılmaması için sürekli oynanabilirlik sağlanır.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

24. Aion Online

Aion online

Bize Guild Wars ve City of Heroes'u veren aynı geliştirici olan NCSoft tarafından yaratılan bu oyun, oyuncuları savaşan ırklar tarafından parçalanmış kıyamet sonrası bir dünyaya çeken büyüleyici bir MMO'dur. 

Bu MMO, Oyuncu-Ortam ve Oyuncu-Oyuncu etkileşimleri dengesinde gerçekten parlıyor. Çarpışma, kendine özgü mekanikler ve yaratıcı zincirleme saldırılarla hızlı tempolu.

Dünyanın kendisi güzel bir şekilde tasarlanmış ve çok sayıda mevsimsel etkinlik gerçekleşiyor. Kıyamet sonrası oyunların hayranıysanız , bu kaçırmak istemeyeceğiniz bir MMO'dur. 

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

23. Path of Exile

Path of exile

Path of Exile, Diablo serisinin hayranlarına hitap eden ücretsiz bir MMORPG'dir.

Karanlık bir fantezi dünyasında geçen bu oyun, oyunculara sürekli olarak üzerinde çalışacakları yeni şeyler veren çok çeşitli yetenekler, donanımlar ve yükseltmelerin yanı sıra şaşırtıcı derecede çekici bir oynanış ve dövüş mekaniği sunuyor.

Bu da yeterli değilse, bu oynaması ücretsiz MMO rastgele oluşturulur, böylece deneyimlediğiniz her zindan, içinden kaç kez geçerseniz geçin tamamen farklı olacaktır.

Hepsinden iyisi, hayranların dört gözle bekleyecekleri bir sürü yeni ekipman, beceri, sınıf ve hikaye getirecek olan Path of Exile 2'ye sahip olmaları.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

22. World of Warplanes

World-of-Warplanes

Bir savaş uçağı MMO'sunun çok çekici olacağını düşünmeseniz de, bu oyun şaşırtıcı bir şekilde özelleştirilebilir ve önemli miktarda aksiyon içeriyor.

Beş hava gemisi arasından seçim yapabilmenize rağmen, oyunculara benzersiz gemilerini nasıl yaratacakları konusunda çok fazla kontrol sağlayan 4.000'den fazla özelleştirme seçeneği vardır.

Ayrıca, haritanın muhteşem olması ve üzerinde uçmak, herhangi bir MMO sevgilisinin onu devirmeden önce en az bir kez denemesi gereken bir deneyimdir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

21. ArcheAge

archeage

2. Dünya Savaşı pilotu olmak sana göre değilse, belki korsanlık senin için daha uygundur.

Bazen PC için en iyi korsan oyunlarından biri olarak selamlanan bu MMO, açık denizlerde yapılacak şeylerle dolu ve yelken açmaktan yorulursanız, her zaman birçok ejderha oyunlarından birine binebilirsiniz.

Evet, korsan oyununda binilebilir ejderhalar var.

Oyun tamamen ücretsiz olmasına rağmen, isteğe bağlı bir abonelik veya oyunculara tek seferlik bir ücret karşılığında tüm kilitli içeriğe anında erişim sağlayan ArcheAge: Unchained de var.

Oyunu denerseniz ve kendinizi aşık bulursanız, keşfedilecek çok fazla içerik olduğu için değerli bir yatırım olabilir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

20. World of Tanks

world of tanks

World of Tanks'ın yaratıcıları oyuna isim verirken ortalığı karıştırmıyorlardı çünkü bu oyunda 400'den fazla tank var ve bu sayı sürekli artıyor.

Askeri tarihin ve askeri oyunların hayranları bu oyunda sevecekleri çok şey bulacak olsa da, eğlenecek bir şey bulmak için tanklar hakkında tek bir şey bilmenize gerek yok.

Tanklara atari tarzı bir yaklaşımla, bu oyunda en iyi olmak için hangi tankların tarihsel olarak en iyi olduğunu veya hangilerinin en iyi zırha ve vuruş gücüne sahip olduğunu bilmek konusunda endişelenmenize gerek yok. 

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

19. League of Legends

league of legends


League of Legends, en iyi bilinen ücretsiz MMORPG'lerden biridir ve 67 milyon oyuncuyla, özellikle bu oyunun  ne kadar güncel olduğunu göz önünde bulundurursanız, kendinize atlamayı seçerseniz iyi bir arkadaş olacaksınız.

Bazen kıdemli oyuncular tarafından ürkütücü bir şekilde oluşturulmuş gibi hissedilen diğer oyunların aksine, League of Legends yeni gelenler için süper arkadaş canlısıdır.

Sürekli genişlediği için, yıllarca giriş yapmış oyuncular bile yapacak ve öğrenecek yeni şeyler buluyor.

İlk olarak 2009'da piyasaya sürülen LoL'ü oynaması ücretsizdir ancak oyuncuların benzersiz görünümler satın almak isterlerse oyun içi para birimi için ödeme yapmalarını gerektiren ek karakter özelleştirme seçenekleri gibi bazı satın al-oyna seçenekleri içerir.

Bu oyunun tamamını deneyimlemek için kozmetik geliştirmeler satın almak gerekli olmasa da, oyuncular 2020'de 1,75 milyar dolar harcadılar; bu, o yıl gerçek dünyada kimsenin tarzını sergileyemeyeceği göz önüne alındığında mantıklı.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

18. Tera

tera

Pek çok MMO'nun aksine Tera, dövüşe yepyeni bir bakış açısıyla yaklaşarak oyuncuların isterlerse bir kontrol cihazı kullanmalarına bile olanak tanır.

Bu üçüncü şahıs dövüşü çok akıcı ve aksiyon odaklı olduğundan, diğer oyunların sıklıkla kullandığı geleneksel sıra tabanlı dövüş sistemine pek düşkün olmayan oyuncuları kendine çekiyor.

Karakter sınıfları da iyi dengelenmiştir; her yarışın benzersiz avantajları vardır ve sınıf becerileri için canlandırılmıştır. Sadece estetik bir farkın aksine, ırkınızı ve sınıfınızı seçmeyi gerçekten anlamlı kılıyor.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

17. Skyforge

skyforge

Çoğu kişi oynaması ücretsiz oyunlar düşündüğünde, çoğu 60 $'lık ödemeli oyunların sağlayabileceği muhteşem grafikleri hayal etmezler.

Ancak Skyforge bu önyargıyı alır ve onu tamamen sudan çıkarır.

Bu oyundaki grafikler kesinlikle akıllara durgunluk veriyor ve bu listedeki en muhteşem MMO'lardan biri olarak öne çıkıyor.

Bu oyun oyunculara, gezegeni tehlikeli işgalcilerden korumakla görevli, kelimenin tam anlamıyla bir tanrı olma yeteneği verir.

Oyuncular tanrılığa ulaştıklarında, oyunun çekiciliğini kaybetmemesini sağlamak için yeni bir ilerleme sistemi devreye giriyor.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

16. Secret World Legends

secret world legends

Gizli Dünya Efsaneleri, 2012'de ilk çıkışını gören Gizli Dünya'nın 2017 güncellemesidir.

Gerçek dünyamızdaki Lovecraftian canavarlara dayanan konumlara ve inanılmaz bir anlatıma sahip olan bu MMORPG, tartışmasız ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en hikaye odaklı oyunlardan biridir.

Oyun içinde, Secret World Legends oyuncuları modern kıyafetler giyebilir, kendilerini saldırı tüfekleriyle donatabilir ve Dark Souls ile Resident Evil karışımı gibi hissettiren bir şekilde koca kıçlı canavarlarla mücadele edebilir .

Kesinlikle bugün atlayabileceğiniz en iyi ücretsiz MMORPG'lerden biridir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

15. Champions Online

champions online

Bu süper kahraman aksiyon MMO'su inanılmaz derecede aksiyon odaklı, becerilere ve istatistiklere büyük önem veriliyor.

Oyunculara ek istatistik bonusları veren zırh parçaları yerine, hasar istatistiklere göre hesaplanır.

Bununla birlikte, estetik genellikle oyuncular için önemlidir ve bu oyun, aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı kostüm sunar - hatta kendinizi farklı kılmak için küçük parçalar ekleme yeteneği bile.

Çok fazla görünmeyebilecek sadece 24 çerçeve güç seti olmasına rağmen, bu oyun karakterinizi size ait kılacak yöntemlerden yoksun değil.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

14. Adventure Quest Worlds

Adventure quest worlds

Adventure Quest Worlds inanılmaz derecede benzersizdir ve 2D anime tarzı grafikleri sayesinde hemen göze çarpar.

2008'de piyasaya sürüldüğünden beri, bu oyun birçok hayranın favorisi oldu ve o kadar çok ilerici özgürlük var ki, kelimenin tam anlamıyla sıkılmak imkansız.

Oyunculara Kaos'un güçleriyle savaşmak için bir kahraman olarak oynama yeteneği veren bu kaygısız oyun, daha önce kaçırdıysanız ikinci kez bakmaya değer.

Bu listedeki diğer bazı ücretsiz MMORPG'ler kadar grafiksel olarak şaşırtıcı veya ciddi olmasa da, istediğiniz zaman içine atlayabileceğiniz oynaması en eğlenceli ücretsiz oyunlardan biridir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

13. Blade & Soul

blade and soul

Gerçek zamanlı bir savaş sistemi kullanan Blade & Soul, dövüş sanatlarından ilham alan dövüş ile Baguazhang sanatından bir Çin atlama tekniği olan qinggong'u bir araya getirerek gerçekten ilgi çekici dövüş durumları yaratıyor.

PvE ve PvP savaşını mümkün kılan uçsuz bucaksız dünya muhteşem ve oynayabileceğiniz o kadar çok zindan var ki, yakında bitme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Özel karakterlerin hayranları için şanslısınız - bu oyun karakterinizin yüz yapıları, saçları, boyları, vücutları ve işaretleri dahil olmak üzere pek çok özelliğini uyarlama olanağı sunuyor.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

12. Rift

rift

Bu oyun ilk olarak 2011'de piyasaya sürülmesine rağmen, on yıl sonra hala güçleniyor.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu oyun boyunca yarıklar açılıyor, harita boyunca düşmanlar ve yükselen patronlar ortaya çıkıyor.

Bu mekanik, tüm oyuncuları düşman lejyonlarını alt etmek için birlikte çalışmaya zorlar.

Bununla birlikte, bu oyun sadece düşmanları yenmekle ilgili değil, herhangi bir MMO'daki en iyi ve en esnek sınıf sistemlerinden bazılarını içeriyor ve oyuncuların yapabileceği çeşitli yapılar inanılmaz.

Tercih ettiğiniz oyun tarzı ne olursa olsun, bu oyun ona hitap ediyor ve rahat olduğunuz bir karakter olarak oynamanızı sağlıyor.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

11. Eve Online

eve online

Karmaşıklığı ve ölçeğiyle çok sevilen bu oyun, Eve Online'ın oyun tarihinin en büyük savaşı olarak kabul edilen, 21 saat süren ve binlerce oyuncuyu içeren savaşa ev sahipliği yapmasıyla dünya rekorları bile kırdı.

Hatta Modern Sanatlar Müzesi'nde yer aldı ve oyuncularının başarılarını öne çıkardı.

Şimdi bu, diğer pek çok oyunun başaramadığı bir şey.

20.000 yıldan fazla bir gelecekte geçen bu oyun, galaksinin kolonileşmesine ve şu anda ona hükmeden büyük şirketlere odaklanıyor.

Bu şirketler binlerce oyuncudan oluşur ve asıl amaç, daha etkili olmak için saflarda yükselebilmeniz için onlara sizi işe almaları için dilekçe vermektir.

Evren, 5.000'den fazla yıldız sistemi ve 2.500 erişilebilir solucan deliği ile masif olmanın ötesindedir.

Bu oyunu keşfederek yıllarınızı harcayabileceğinizi ve daha önce hiç görmediğiniz alanlara sahip olduğunuzu söylemekle yetinelim.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

10. Dungeons & Dragons Online

dungeons and dragons online

Dungeons & Dragons Online, klasik masaüstü oyununun hayranları için, oyunu bizzat oynayamasanız bile kendinizi oyuna kaptırmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

D&D 3.5'teki kural setine dayanan bu oyun, oyuncuların çok çeşitli yarışlar ve 14 sınıf arasından seçim yapmasına izin verir, ancak oyuncular birden fazla sınıfta ilerleyebilir ve üç farklı sınıfta seviye alabilir.

Bu oyunda zar atmak zorunda kalmasanız da, oyun son derece aksiyona dayalıdır ve gerçek zamanlı dövüş ve isteğe bağlı birinci şahıs bakış açısı içerir.

Oyuncuların seviye atlamak için, hepsi bir Dungeon Master tarafından anlatılan ve seri için daha özgün hissetmelerine yardımcı olan görevleri tamamlaması gerekir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

9. Star Trek Online

star trek online

Star Trek'in tekrarlarını izlemekle ilgili güzel anılarınız varsa ve kendinizi bir Trekkie olarak görüyorsanız, bu oyun tam size göre.

Oyunun en sevdiğiniz bölümler gibi oynadığı Star Trek evrenine atlamanın heyecanını bir yana bırakırsak, bu oyundaki karakter yaratıcısı tek kelimeyle şaşırtıcı.

Oyuncular, mevcut 30 yarıştan herhangi birini seçebilir ve karakterlerini benzersiz bir şekilde kendilerine ait kılmak için aklınıza gelebilecek hemen hemen her şeyi değiştirebilirler.

Yapacak işlerinizin bitmesinden endişeleniyorsanız, piyasaya sürülen dört büyük genişletmenin o kadar çok içerik sağladığını ve bunların içinde hızla ilerlemekte kesinlikle sorun yaşayacağınızı aklınızda bulundurmanızda fayda var.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

8. Neverwinter Online

neverwinter online

D&D'nin Forgotten Realms şehri Neverwinter'da geçen bu oyun, oyuncuların sekiz Dungeons & Dragons sınıfından birini seçmelerine ve en fazla beş kişilik gruplar oluşturmalarına olanak tanır.

Dungeons & Dragons Online'ın aksine, Neverwinter çok daha fazla hikaye odaklıdır ve diğer aksiyon tabanlı MMO'lar yerine Dragon Age Origins ve Elder Scrolls Oblivion ile karşılaştırılmıştır.

Bu ücretsiz MMO için çok sayıda ek modül piyasaya sürüldü ve bu sürükleyici dünyayı herkesin keyif alabileceği bir hale getirmek için daha da genişletti.

Bu oyunun Neverwinter'da geçen bir başka harika oyun olan Neverwinter Nights ile alakası olmadığını belirtmekte fayda var, bu oyun farklı ama aynı zamanda D&D'ye doyamıyorsanız oynamaya değer.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

7. Lord of the Rings Online

lotro

Tolkien'in Orta Dünya'sına yolculuk etmek istediyseniz, şanslısınız. Yüzüklerin Efendisi Çevrimiçi, bu büyülü yere ücretsiz oynama biletinizdir ve LOTR hayranları bu oyunu es geçmeyi ihmal edeceklerdir.

Bu oyunda, bu zengin dünyanın irfanını keşfederken dört ırktan ve yedi sınıftan biri olarak oynayabilirsiniz.

Bu oyunu oynaması ücretsiz olsa da, onu isteyen hayranlar için bir abonelik planının yanı sıra oyun içi bir mağaza ve oyun içi satın alımlar var.

Tamamen isteğe bağlı olsa da, bu oyunun ek içerik ve öğeler için yatırım yapmak isteyeceğiniz bir şey haline gelmesi ihtimaline karşı akılda tutmaya değer.

Bununla birlikte, ödeme yapmak size göre değilse, bu oyun sizi saatlerce meşgul edecek bol miktarda ücretsiz içerik sunar.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

6. Star Conflict

Star conflict

Oyuncuları pilot koltuğuna oturtan bu uzay MMO'su, oyuncuların uzaylı hazineleri için savaşarak ve giderek daha fazla gemi toplayarak saatler geçirebileceği geniş bir sanal alan görevi görür.

PvE savaşları ve baskınları aracılığıyla, sahip olduklarını almak ve kendinizi güçlendirmek için uzaylı lejyonları ve uzay korsanları ile karşılaşabilirsiniz.

Kendinizi gerçekten hırslı hissediyorsanız, açık dünya PvP savaşı, hem diğer oyuncularla hem de kendi başınıza yenilebileceğiniz için göz önünde bulundurmanız gereken bir şeydir.

Bir sürü görev, toplanacak gemiler, savaşılacak düşmanlar ve sürekli oyuncudan oyuncuya şiddet tehdidi arasında, bu oyun çabuk sıkılmaz ve eğer değilseniz kolayca gününüzün saatlerini yiyebilir. dikkatli olmak.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

5. Lineage 2

lineage2

İlk oyunun öncesini anlatan bu devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun, 2003'te Güney Kore'de ilk çıkışından bu yana şaşırtıcı derecede başarılı oldu.

Oyuncular, ilginç canavarlarla baş edebilmenin yanı sıra, karakterlerine farklı ayarlar uygulamalarını sağlayan PvP modları ile birbirlerini de alt edebilirler; örneğin Peaceful (yani asla başkalarına saldırmayacağınız anlamına gelir) veya Bloodthirsty (yani saldıracağınız anlamına gelir) partinizin dışındaki herkes.

Bu oyuna atlamak istiyor ancak yapacak çok şey olmadığından korkuyorsanız, her altı ayda bir yeni özelliklerin ve eklentilerin yayınlandığını ve kelimenin tam anlamıyla asla sıkılmayacağınızı unutmayın.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

4. Star Wars: The Old Republic

star wars the old republic online

Star Trek favori fandomunuz değilse, Star Wars: The Old Republic sizin için daha hızlı olabilir.

Abonelik gerektirerek başlamasına rağmen, bugün oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz MMORPG'lerden biridir.

Bazıları biraz yavaş başladığını bulsa da, kesinlikle toparlıyor ve oyunculara yapacak çok şey ve maceraya atılacak bir sürü yol veriyor.

Aydınlık ya da karanlık tarafı seçmek tamamen size kalmış.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

3. Guild Wars 2

Guild wars 2

Guild Wars, çoğu oyuncunun oynamamış olsalar bile aşina olduğu bir MMO'dur.

Bu taksit, orijinal Guild Wars olaylarından sonra gerçekleşir ve hikaye, her oyuncu veya grup için özel olarak oluşturulmuş ortamlarda ilerler.

Oyuncunun eylemlerine tepki veren bir hikaye ile, çoğu MMO'nun başarması zor olabilen RPG türüne düzgün bir şekilde uyuyor.

2021 Ağustos ayına kadar bu oyun için 16 milyondan fazla oyuncu hesabı oluşturuldu ve bu, oyunun en popüler oyunlardan biri olduğunu kanıtladı .

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

2. RuneScape

runescape

Dünyanın en büyük ve en güncel ücretsiz MMORPG'si dünya rekorunu elinde tutan RuneScape, çok oyunculu çevrimiçi oyunların hayranları arasında bir efsanedir.

Oynamaya başladığınızda, rahat bir oyun koltuğuna ihtiyacınız olacak , çünkü saatlerce kendinizi kaptıracaksınız. 

Bu oyunun ilk örneği 2001'de piyasaya sürülmesine rağmen, oyun motorunun RuneScape 2 ve 3'ü üretmek için yeniden yazılmasına rağmen bugün hala inanılmaz derecede popüler.

Aynı zamanda, Old School RuneScape 2013'te piyasaya sürüldü ve daha küçük bir geliştirme ekibine ve daha yavaş güncelleme programına sahip olmasına rağmen, şu anda RuneScape'ten daha fazla oyuncusu var, hatta 2018'de bir mobil versiyonu bile alıyor.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

1. World of Warcraft

world of warcraft

En iyi ücretsiz MMORPG oyunları söz konusu olduğunda World of Warcraft'ın en üst sıralarda yer alacağını tahmin etmiş olabilirsiniz, ancak bunun iyi bir nedeni var.

Oyuncu olmayanlar bile bu oyunu duymuştur ve korkunç bir film bir yana, birçok oyuncunun karakterleri için hatırı sayılır miktarda para harcamasıyla yutturmaca kadar yaşıyor.

Bu oyun, buradaki diğerleri gibi oynaması tamamen ücretsiz olmasa da, 20. seviyeye kadar ücretsiz oynanmasına izin veren oynaması ücretsiz bir deneme sürümüne sahiptir.

Bu, beğeneceğinizden emin değilseniz, para yatırmak zorunda kalmadan kendinizi bu devasa oyuna tanıtmanın harika bir yolu olabilir.

MMORPG oyunlar listemizde 2023 yılı online MMORPG oyunlardan biri de buydu.

---

Listemizi tamamladığımıza göre istediğiniz oyuna başlayabilirsiniz. MMORPG oyunlar listemiz bu kadardı. 2023 yılı MMORPG oyunlar listesini görmek ve en iyi ücretsiz, bedava online MMORPG oyunlarını bulmak için aradığınız listemizde sunulan oyunlar bunlardı.